Arie de Groot

ONDERNEMEND

ERVAREN

DESKUNDIG

Arie de Groot

Mijn carrière ben ik begonnen als bedrijfsfiscalist en belastingadviseur. In 2002 ben ik als Senior Manager Finance begonnen bij RWE Energy Nederland. Binnen mijn functie was ik verantwoordelijk voor de volledige financiële kolom van het bedrijf. Tussen 2010 en 2013 ben ik als Manager Business Solutions werkzaam geweest bij Essent. Binnen het bedrijf was ik verantwoordelijk voor de financiële, juridische, fiscale en organisatorische aspecten van diverse ELES projecten.

Vanaf het najaar van 2013 ben ik als overname- en financieel adviseur werkzaam onder de naam Claassen, Moolenbeek & Partners. Als adviseur help ik ondernemers in het MKB om financieel succesvoller te worden. Samen met de mensen van Claassen, Moolenbeek & Partners zijn wij als geen ander in staat om lastige vraagstukken op te lossen. — Arie de Groot

Bedrijfsfinancieringen

Het MKB is de motor van de Nederlandse economie. Een motor heeft brandstof nodig. Ook het MKB heeft brandstof nodig om succesvol te zijn. Brandstof in de vorm van financiering.

Lees meer

Financial management

Heeft u behoefte aan de ondersteuning van een financial manager? Tijdens onze samenwerking helpen wij u met uw financial management en het verbeteren van uw financiële positie.

Lees meer

Bedrijfsovernames

Wij bieden ondersteuning bij de aankoop, fusie en verkoop van bedrijven in het MKB. Wij zorgen voor een afgewogen waardering, de totstandkoming van contracten en de uitvoering van een fiscale toetsing.

Lees meer

In mijn vrije tijd

Naast mijn werk ben ik een trotse echtgenoot en vader. Graag mag ik samen met mijn gezin Nederland op de fiets ontdekken. Na een fietstocht kan ik heerlijk nagenieten met een mooi glas wijn. – Arie de Groot