HULP BIJ BEDRIJFSOVERNAME

Wij bieden ondersteuning bij de aankoop, fusie en verkoop van bedrijven in het MKB. Heeft u behoefte aan een externe adviseur? Neem dan contact op voor een adviesgesprek.

De verkoop van een onderneming

Het proces van een bedrijfsovername is niet uitsluitend een cijfermatige exercitie. Als u als ondernemer uw bedrijf verkoopt dat u gedurende 25 of meer jaar hebt opgebouwd spelen er emoties mee. Dit is voor een ondernemer een erg aangrijpende proces. Als objectieve buitenstaanders kunnen wij de emotie uit het proces halen. Dankzij het uitgebreide netwerk zowel binnen Claassen, Moolenbeek & Partners als daarbuiten zijn wij in staat om de juiste koper en verkoper aan elkaar te koppelen. Ons motto is dat er pas sprake kan zijn van een goede deal als zowel de koper als verkoper tevreden zijn.

Zorgvuldigheid en precisie

Procesondersteuning

Een koper en verkoper willen vaak graag snel vooruit. Zorgvuldigheid is echter uiterst belangrijk bij een proces als een bedrijfsovername. Het is namelijk niet wenselijk dat er onder onverantwoorde druk strategische besluiten worden genomen. De bedrijfsovername adviseurs van Claassen, Moolenbeek & Partners hanteren een uitgekiend systematische werkwijze bij deze processen. Wij zorgen voor een afgewogen waardering, de totstandkoming van contracten en de uitvoering van een fiscale toetsing.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met mij op