Onafhankelijk financieel adviseur

Als u van plan bent om een grote financiële beslissing te nemen is het bedachtzaam om een onafhankelijk financieel adviseur te raadplegen. Een verkeerde financiële beslissing kan u namelijk veel geld kosten. Benader om die reden een extern adviseur die u de nodige ondersteuning biedt.

Onafhankelijk advies

Bij onafhankelijk advies is het belangrijk dat de producten van meerdere aanbieders met elkaar worden vergeleken. Veel financiële dienstverleners hebben contractuele verplichtingen met banken en verzekeraars en vergelijken hierdoor niet alle mogelijke aanbieders. In een onafhankelijk advies zijn er geen commerciële banden met derden en staat uw belang voorop. Er is namelijk een strikte grens tussen advies en de verkoop van financiële producten. Alleen op deze manier is het mogelijk om u te voorzien van een echt onafhankelijk en objectief advies.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak om uw wensen toe te lichten tijdens een adviesgesprek.

Een betrouwbare oplossing voor uw financiële vraagstukken

Advies van een onafhankelijk financieel adviseur is volledig gericht op uw wensen en behoeften, waardoor het doorgaans de meest betrouwbare oplossing is voor uw financiële kwesties. De vraagstukken worden immers vertaald naar producten waarmee u uw doelstellingen kunt bewerkstelligen. Klanten worden bijgestaan op het gebied van bedrijfsovernames, bedrijfsfinancieringen, financial management, vastgoedfinanciering en werkkapitaalfinanciering. Als onafhankelijk financieel adviseur ben ik in staat om de lastigste vraagstukken omtrent deze onderwerpen effectief op te lossen.

Onafhankelijk advies

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met mij op als u nog vragen heeft of als u ondersteuning wenst bij het nemen van grote financiële beslissingen. Bij aanvang van het traject geef ik u graag een momentopname van uw financiële status, het vooruitzicht van uw toekomstperspectief, wat de mogelijke risico’s kunnen zijn en de acties die u kunt ondernemen. Met deskundigheid en jarenlange ervaring als bedrijfsfiscalist, belastingadviseur en financieel adviseur geef ik onafhankelijk advies dat uitstekend aansluit bij uw unieke situatie.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met mij op