Advies bedrijfsfinanciering

Het MKB is de motor van de Nederlandse economie. Een motor heeft brandstof nodig. Ook het MKB heeft brandstof nodig om succesvol te zijn. Brandstof in de vorm van bedrijfsfinanciering. Wij helpen u met het verkrijgen van uw zakelijke financiering. Ook ondersteunen wij u tijdens elke fase van de aanvraag van bedrijfsfinanciering.

Financieringsaanvraag

Een financieringsaanvraag begint altijd met een vooronderzoek. Het vooronderzoek heeft als doel om te kijken of de gevraagde zakelijke financiering überhaupt tot de mogelijkheden behoort. Als de financiering mogelijk is zullen wij het proces doorlopen tot het geld op uw rekening staat. Het vooronderzoek kan uitwijzen dat financiering niet mogelijk is. In dit geval gaan we samen kijken naar alternatieven binnen ons uitgebreid netwerk van financiers, zodat uw plannen alsnog gerealiseerd kunnen worden.

degelijk en compleet

Financieringsplan

Er zijn tegenwoordig veel alternatieven voor de reguliere bank bij het verkrijgen van zakelijke financiering. Zo kan crowdfunding een enorm effectieve methode zijn voor een onderneming. Daarom hebben wij een uitgebreid netwerk van financiers waar we bij terecht kunnen. Voor het aanvragen van een financiering geldt echter altijd dat u een goed financieringsplan moet hebben. Daarom bieden wij u tijdens elke fase van de aanvraag hulp bij bedrijfsfinanciering. Neem contact op voor ondersteuning met uw financieringsaanvraag.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met mij op